ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παντέλης: "Η βαθμολογική θέση σας αδικεί"

Παντέλης: "Η βαθμολογική θέση σας αδικεί"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα Νίκος Παντέλης μίλησε στους παίκτες του προσπαθώντας να τους τονώσει την ψυχολογία

Ο Εθνικός Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα, ωστόσο ο Νίκος Παντέλης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Καισαριανής μίλησε στους παίκτες του, κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης θέλοντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

" Σίγουρα στη Ρόδο παίξατε πολύ καλό ποδόσφαιρο, που όμως δεν είχε και τα ανάλογα βαθμολογικά οφέλη για την ομάδα, κάτι ασφαλώς που δεν μας βοήθησε προκειμένου να αισθανόμαστε καλύτερα.

Από το παιχνίδι αυτό θέλω να κρατήσετε την εμφάνιση και την συνολική προσπάθεια και να είστε πιο αποτελεσματικοί στην συνέχεια για να δικαιωθεί όλη η ομάδα αλλά και η δική σας προσπάθεια
", είπε αρχικά ο Νίκος Παντέλης στους παίκτες του και πρόσθεσε:

" Προσωπικά θεωρώ ότι η τωρινή βαθμολογική θέση της ομάδας σας αδικεί, καθώς έχετε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχετε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Κοιτάμε μπροστά, όπου την Κυριακή υποδεχόμαστε στο γήπεδο μας τα Τρίκαλα, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι και πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό
".

Όσον αφορά την προπόνηση το ευχάριστο για τον Νίκο Παντέλη ήταν το γεγονός ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Παριανός και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει να δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ