ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παντέλης: "Είστε ηθικοί νικητές"

Παντέλης: "Είστε ηθικοί νικητές"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης μιλώντας στους παίκτες του, τόνισε πως είναι ηθικοί νικητές στο ματς με την Ηλιούπολη και επεσήμανε πως πρέπει να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Με προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Αγροτικό Αστέρα για την 14η αγωνιστική. Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" Νίκος Παντέλης απέμεινε για μία ακόμη φορά τα εύσημα στους παίκτες του, τόσο για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην Ηλιούπολη, όσο και για την τελική έκβαση του αγώνα.

Ο Νίκος Παντέλης μιλώντας προς τους παίκτες είπε χαρακτηριστικά: " Προσωπικά θεωρώ ότι είστε ηθικοί νικητές για το παιχνίδι στην Ηλιούπολη. Δεν στέκομαι άλλο σε αυτόν τον αγώνα και σίγουρα σας αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο για την μεγάλη προσπάθεια, όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι αυτό αύριο στην Καισαριανή, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Θέλω να δείξετε το καλό σας αγωνιστικό πρόσωπο, να προσέξετε πάρα πολύ και να δώσετε συνέχεια σε καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα.

Δεν θα πρέπει, σε καμία περίπτωση, να σταματήσουμε αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς".

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για το παιχνίδι της Τετάρτης, καθώς θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους Χωριανόπουλο, Παριανό και Κριπιντίρη, που λόγω καρτών δεν αγωνίστηκαν στην Ηλιούπολη.

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωση της θέλει να ευχαριστήσει το υπαλληλικό προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Καισαριανής "Μιχάλης Κρητικόπουλος", που παρά την γενική απεργία, θα εργαστεί κανονικά και δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα για την διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Αγροτικό Αστέρα.

Η στάση των εργαζομένων εκτιμήθηκε ανάλογα από την ηγεσία της ΠΑΕ, που τους ευχαριστεί και αισθάνεται υπερήφανοι, που για μία ακόμη φορά, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι στέκονται δίπλα στην ομάδα της Καισαριανής.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ