ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παντέλης: "Δύσκολος ο αντίπαλος"

Παντέλης:  "Δύσκολος ο αντίπαλος"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παντέλης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί απέναντι στον Εθνικό, ο οποίος σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό αδικείται από την βαθμολογική του θέση

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους προπονητικό τιμ και παίκτες στον Εθνικό Αστέρα. Ο τεχνικός της ομάδας της Καισαριανής, Νίκος Παντέλης θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό αλλά και καθοριστικό το παιχνίδι αυτό, καθώς πιστεύει ότι θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Μάλιστα, ο κ. Παντέλης, αφιέρωσε την Πέμπτη αρκετή ώρα μιλώντας στους παίκτες του και στάθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Κυριακής, τονίζοντας: " Μην σας ξεγελάει σε καμία περίπτωση η βαθμολογική θέση του Εθνικού. Προσωπικά θεωρώ ότι τον αδικεί και θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα στο παιχνίδι αυτό.

Άλλωστε γνωρίζετε πολύ καλά ότι για μας η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κομοτηνή θα έχει πραγματική αξία αν ξεπεράσουμε νικηφόρα και το εμπόδιο του Εθνικού.

Όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος αντίπαλος, διαθέτει καλή ομάδα και η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Πρέπει να παρουσιαστούμε από την αρχή σοβαροί, προσγειωμένοι και κυρίως να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι αυτό και πουθενά αλλού
".

Από εκεί και πέρα ο Παντέλης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς οριστικά εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Γιαννιτσανάκης και Γκίκας. Αντίθετα επανέρχεται ο Κριπιντίρης, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Τσιώλης, που αποθεραπεύθηκε.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ