ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: ''Μια μικρή αναπνοή''

Παντελίδης: ''Μια μικρή αναπνοή''
Παντελίδης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Σάββας Παντελίδης μίλησε στη SuperBALL για τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα και τη μεγάλη μάχη του τίτλου.

Αρχικά για τη νίκη επί του Αστέρα ανέφερε: ''Σήμερα πήραμε απλά μία μικρή αναπνοή. Η εμφάνιση είναι κάτι που σε ικανοποιεί αλλά μεγαλύτερη ανάγκη έχουμε τους βαθμούς. Στα τελευταία έξι παιχνίδια είχαμε ένα βαθμό''.

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: '' Νομίζω ότι εφέτος το πρωτάθλημα θα κριθεί στη διάρκεια και το κατά πόσον οι μονομάχοι θα περάσουν από όλες τις έδρες. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να ενισχύσει το ρόστερ του. Είναι μία ομάδα που βγάζει υγεία. Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αντέΞει την πίεση. Πριν το ματς με τον Πανιώνιο ήταν σε καλή κατάσταση. Του λείπει όμως η εμπειρία. Ο Ολυμπιακός, άρα, έχει ένα μικρό προβάδισμα''.

Για τον Βαγγέλη Μάντζιο: '' Ο Βαγγέλης είναι καλά. Η αποβολή με τον ΠΑΟΚ του έκανε κακό αλλά πλέον συνήλθε. Και πριν τον ΠΑΟΚ είχε σκοράρει δις σε δύο παιχνίδια''.

Για το αν πιστεύει ότι οι σκληροτράχηλοι αμυντικοί, όπως ήταν ο ίδιος, χτίζουν επιθετικές ομάδες: '' Εχετε δίκιο για το χαρακτηρισμό που μου δίνετε. Τώρα αγαπώ το ποδόσφαιρο πιο πολύ σε σχέδον με την εποχή που έπαιζα. Το μυαλό μου τώρα έχω μόνο το ποδόσφαιρο''.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ