ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για 26η μέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας, προσφέροντας τη στήριξη της με κάθε τρόπο.

Την Τρίτη (12/12) καθαρίστηκε από τη λάσπη ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Θεάτρου της περιοχής, καθώς επίσης και οι χώροι των γύρω κατοικιών και τα υπόγεια των σπιτιών, ενώ μοιράστηκε αθλητικό υλικό σε μαθητές των σχολείων. Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας και να προσφέρει με κάθε τρόπο!

Οι κάτοικοι της περιοχής που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες δίνουν την καθημερινή μάχη τους για να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και ο Θρύλος τους βοηθάει και τους στηρίζει έμπρακτα.

Έτσι, λοιπόν, και σήμερα Τρίτη (12/12) και για 26η συνεχόμενη ημέρα, τα μηχανήματα που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταμάτησαν να δουλεύουν.

Όλα αυτά με εντολή του ηγέτη της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πρώτη μέρα είχε ζητήσει να βοηθηθούν οι πλημμυροπαθείς, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν χρειαστεί.

Πρέπει να τονιστεί, λοιπόν, πως σήμερα, καθαρίστηκε από τους τόνους λάσπης, που είχε καλυφθεί, ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Θεάτρου της περιοχής, καθώς επίσης και οι χώροι των γύρω κατοικιών και τα υπόγεια των σπιτιών.

Πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας ο Ολυμπιακός

Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Έξω από την αγκαλιά του Θρύλου μας, όμως, δεν θα μπορούσαν να μείνουν και τα μικρά παιδιά της περιοχής, αφού και σήμερα μοιράστηκε αθλητικό υλικό σε μαθητές των γύρω σχολείων!

Τέλος, στο πλευρό του Διευθύνοντα Συμβούλου της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλη Βασιλειάδη, που είναι και ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης με καθημερινή παρουσία στην πολύπαθη πόλη της δυτικής Αττικής, ήταν και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη.

Μαζί και με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα, συντόνιζαν τις επιτόπου τις προσπάθειες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ