ΑΕΚ

"Πάντα ένας από εμάς"

"Πάντα ένας από εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας είπε στον Μιχάλη Παυλή ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδωσαν για εκείνον όρκο νίκης στο Αιγάλεω και του τόνισε ότι θα είναι για πάντα μέλος της Ένωσης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ υποδέχθηκε με χαρά τον Μιχάλη Παυλή σήμερα (7/1) στα Σπάτα όπου ο τελευταίος βρέθηκε για να ευχαριστήσει τους πρώην συμπαίκτες του επειδή του αφιέρωσαν τη νίκη στο Αιγάλεω.

Μεταξύ άλλων είπε:

"Είχαμε δώσει έναν όρκο, να νικήσουμε για σένα στο Αιγάλεω. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε σένα, όπως και οι υπόλοιπες νίκες που θα έρθουν στο υπόλοιπο της σεζόν. Θα είσαι για πάντα μέλος της ομάδας και όλοι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σε κάνουμε χαρούμενο", ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ένωσης, με τον Παυλή να απαντάει φανερά συγκινημένος:

"Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις νίκες πρέπει να τις παίρνουμε πρώτα απ' όλα για την ΑΕΚ και τους εαυτούς μας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με νίκες. Με τέτοιο πάθος η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά και να έχετε όλοι την υγεία σας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ