SUPER LEAGUE 2

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Β' 0-0: Φιέστα χωρίς νικητή στις Σέρρες

Φάση από την αναμέτρηση Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ | 31/5/2023
Φάση από την αναμέτρηση Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ | 31/5/2023 EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το ματς γιορτή για την άνοδο του Πανσερραϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' με τον Παπάζογλου να ανακοινώνει την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Στη φιέστα τίτλου-ανόδου του Πανσερραϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β' το τελικό 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες μικρή σημασία είχε καθώς ξεχώρισαν η γιορτή που είχε στηθεί για την ομάδα των Σερρών αλλά και το αντίο του Τάσου Παπάζογλου από την ενεργό δράση ο οποίος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Το ματς από βαθμολογική άποψη δεν είχε ενδιαφέρον αλλά ούτε και φάσεις με τον ΠΑΟΚ να απειλεί στο δεύτερο ημίχρονο και να έχει ευκαιρίες να πάρει τη νίκη και δοκάρι με τον Τασιούρα.

Οι γηπεδούχοι, παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη βασική τους ενδεκάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν μόλις η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της αλλαγής του Τάσου Παπάζογλου με τους συμπαίκτες του να του κάνουν "Pasillo" καθώς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και τους αντιπάλους του να τον χειροκρωτούν.

Μετά το τέλος του έγινε και η απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο της SL2, Πέτρο Μαρτσούκο στους πρωταθλητές.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (81′ Δεληγιαννίδης), Παπάζογλου (59′ Λυμπεράκης), Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (70′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (81′ Κανίς), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (70′ Σαΐντ).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σπυράκος, Τασιούρας (84′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Κωττάς, Γιάξης, Γρόσδης, Δαρέλας (65′ Σπυρίδης), Χατζηστραβός (77′ Κιτσάκης), Μελετίδης, Γκορντεζιάνι (84′ Πανίδης).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ