STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ: Πιθανή η αλλαγή έδρας, το πρόβλημα με το Άρης - Παναθηναϊκός

Ένα τεράστιο πανό μπροστά από τη μια θύρα του Πανσερραϊκού
Ένα τεράστιο πανό μπροστά από τη μια θύρα του Πανσερραϊκού INTIME SPORTS

Το γήπεδο του Πανσερραϊκού μπορεί να μην είναι έτοιμο για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ με την αλλαγή έδρας να είναι το επικρατέστερο σενάριο και το παιχνίδι να γίνεται στην Τούμπα αλλά την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη έχει οριστεί και το Άρης - Παναθηναϊκός.

Ο Πανσερραϊκός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με το γήπεδο των Σερρών το οποίο μπορεί να έχει εξασφαλίσει προσωρινή άδεια για ένα μήνα αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες.

Αυτές δεν είναι σίγουρο, όπως γράφουν στις Σέρρες, πως θα έχουν ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα και δη μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα της 12ης αγωνιστικής στις 26 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες που απαιτούνται για την αποξήλωση του στεγάστρου και να εξασφαλίσουν έγκαιρα εκ νέου άδεια καταλληλότητας του γηπέδου.

Αν δεν προλάβουν θα μπορούσε να γίνει αλλαγή έδρας, όπως έγινε και με τον Άρη και να διεξαχθεί το πρώτο ματς στην Τούμπα και αυτό του δευτέρου γύρου στις Σέρρες.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόνενο όμως υπάρχει άλλο ζήτημα και έχει να κάνει με τον προγραμματισμένο για εκείνη την ημέρα αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό στις 20:30.

Ενώ το ματς Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ έχει οριστεί για τις 17:30 και δεδομένα η αστυνομία δεν θα δώσει την έγκριση της. Οπότε θα πρέπει να παρέμβει η Super League και να δώσει τη λύση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ