ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός: Ο Γκαρσία πήρε 22 παίκτες στην αποστολή για τον Ολυμπιακό

Πανσερραϊκός: Ο Γκαρσία πήρε 22 παίκτες στην αποστολή για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Πανσερραϊκός ταξίδεψε στην Αθήνα για το παιχνίδι της Κυριακής (20/8) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Πανσερραϊκός 12 χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία επιστρέφει στη Stoiximan Super League με ένα αρκετά δύσκολο ματς στην πρεμιέρα καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που δεν θέλει να αποτελέσει... ασανσέρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (20/8) στο "Γ. Καραϊσκάκης" και εν συνεχεία ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την 22μελη αποστολή.

Ο Ουρουγουανός έχει κάποια προβλήματα καθώς υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν βρίσκονται στη διάθεση του και δη νεοαποκτηθέντες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μια πρωινή προπόνηση το Σάββατο 19/08 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της πρεμιέρας στην Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό (20/08, 22:00, Cosmote Sport1). Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στη Super League 12 χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή! Lions are back…

Ο προπονητής μας Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και αναχώρησε για την Αθήνα. Αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Χάγιεκ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαι, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Χατζηστραβός, Τομάς, Μούργος, Μασκανάκης, Σοφιανός, Γούλερι, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καρασαλίδης, Οικονόμου, Δεληγιαννίδης, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Μπεργκστρομ, Ανάκογλου και οι τραυματίες Κολομπίνο, Μορέιρα, Παντεκίδης που είναι σε στάδιο αποθεραπείας".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ