STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός - Αστέρας 2-1: Με ήρωα τον Ουάρντα πήρε το τρίποντο

Ο Ουάρντα πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Πανσερραϊκός - Αστέρας
Ο Ουάρντα πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Πανσερραϊκός - Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανσερραϊκός με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League και πάει στα playouts 9ος.

Ο Πανσερραϊκός πήρε το προβάδισμα στις Σέρρες, ο Καλτσάς ισοφάρισε για τον Αστέρα, όμως ο Ουάρντα με δεύτερο προσωπικό γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Οι τελικές και τα Expected Goals στο Πανσερραϊκός - Αστέρας
Οι τελικές και τα Expected Goals στο Πανσερραϊκός - Αστέρας

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 20'. Ο Ντανκερλούι έκανε τη σέντρα, ο Πηλέας έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρος με πέναλτι. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για φάουλ του Λύρατζη στον Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να ευστοχεί για το 1-0.

Η χαρά όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Αστέρας. Η μπάλα έφτασε στον Καλτσά μετά από ωραία σέντρα του Ζουγλή και με φανταστικό τελείωμα ισοφάρισε έγραψε το 1-1.

Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες, με τον Γιαμπλόνσκι να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Τομάς.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα ευνόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 76' με τον Ουάρντα. Ο Τομάς έβγαλε εξαιρετική σέντρα, ο Λύρατζης έχασε στην πλάτη του τον Αιγύπτιο και με προβολή νίκησε ξανά τον Τσιφτσή για το 2-1.

Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις στο Πανσερραϊκός - Αστέρας
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις στο Πανσερραϊκός - Αστέρας


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Διαμάντης, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Πηλέας, Ουάρντα, Μούργος, Άλεξιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Ατιένζα, Άλβαρες, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι, Σουρλής, Ζουγλής, Σίτο, Καλτσάς, Μάντζης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ