ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 3-0: Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους "8" με τριάρα

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου INTIME

Ο Πανσερραϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, επικρατώντας του Απόλλωνα Πόντου με 3-0 εντός έδρας.

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου με 3-0 και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα στο ματς, με τον Κανίς να ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό του αγώνα. Η άμυνα του Απόλλωνα Πόντου "κοιμήθηκε", με τον Κανίς να πλασάρει όμορφα μέσα από την περιοχή και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 12ο λεπτό.

Δύο λεπτά μετά ο Καλογέρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους, καθώς η κεφαλιά - ψαράκι του έπειτα από την εκτέλεση φάουλ κατέληξε άουτ.

'

Ο Πανσερραϊκός "καθάρισε" το ματς στο δεύτερο μέρος με το γκολ του Κατσαντώνη, ο οποίος με τακουνάκι έχοντας πλάτη στην εστία σκόραρε στο 51' για το 2-0, για να έρθει ο Σοφιανός στο 79' και να κάνει το 3-0.

Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 3-0

Γκολ: 12' Κανίς, 51' Κατσαντώνης, 79' Σοφιανός.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζερής, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης, Σοφιανός, Μασκανάκης, Κανίς, Κατσαντώνης.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Λαμπίρης, Αραβίδης, Αμαραντίδης, Κωστίκα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ