ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανό κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Αυστρία

Πανό κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Αυστρία

Οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης ύψωσαν πανό κατά του "Τζίγγερ" στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αντμίρα ενώ δεν ξέχασαν ούτε τον αδικοχαμένο Μιχάλη Φιλόπουλο.

Η κόντρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Τέτοιες που μάλιστα ξεπερνάει και τα σύνορα της Ελλάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (31/3) με την Αντμίρα ανέβασαν δυο πανό. Ένα κατά του μεγαλομετόχου και ένα στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου.

Στο παιχνίδι βρέθηκαν και κάποιοι οπαδοί των πράσινων που ταξίδεψαν από την Αθήνα ενώ το μεν πανό κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έγραφε: "Τζίγγερ σήκω φύγε ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ".

Λίγη ώρα αργότερα ανέβηκε ένα ακόμη στην μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου το οποίο ανέφερε: "5 χρόνια πέρασαν αλλά η μνήμη και ο πόνος παραμένουν. Μιχάλη πάντα μαζί μας!".

Πανό κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Αυστρία

Με αυτά τα δυο πανιά οι αδελφοποιημένοι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης θέλησαν να δείξουν την συμπαράσταση τους στους οπαδούς των πράσινων και παράλληλα να δείξουν ότι και οι ίδιοι δεν έχουν ξεχάσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ