ΕΛΛΑΔΑ

Πανιώνιος - Πανναξιακός 4-1: Πρεμιέρα με τεσσάρα για τους Πάνθηρες

Οι παίκτες του Πανιώνιου πανηγυρίζουν το γκολ του Μούντριχα στο ματς με τον Πανναξιακό.
Οι παίκτες του Πανιώνιου πανηγυρίζουν στο ματς με τον Πανναξιακό EUROKINISSI SPORTS

Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του Πανιώνιου στη Γ Εθνικη, αφού επικράτησε με 4-1 κόντρα στον Πανναξιακό με τον Μούντριχα να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Πρεμιέρα με τεσσάρα στη Γ Εθνική για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 4-1 κόντρα στον Πανναξιακό και μπήκαν με το δεξί στην κατηγορία.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ μόλις στο 11 όταν μετά από σέντρα του Ζάχι ο Μούντριχας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έσπευσε να το πανηγυρίσει με τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν σε ένα κομμάτι του γηπέδου.

Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο ισόπαλο 1-1, αφού ο Πανναξιακός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή από τον Καράι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος πήρε ξανά το προβάδισμα όταν μετά από ενέργεια ξανά του Ζάρι ο Ξύγκορος με προβολή έκανε το 2-1. Από εκεί και μετά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έλεγξε απόλυτα το ματς.

Ο Κουτσάκης με δυνατό σουτ έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 έγραψε ο Μούντριχας με το δεύτερο τέρμα του στο ματς δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύργιμα.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας (80' Παπαδόπουλος), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος (80' Ζαμάνης), Νίνο (63' Κουτσάκης), Σταμάτης (71' Δρίτσας), Γροντής, Μούντριχας.

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης): Παπαδόπουλος, Καράι (57' Πιτταράς), Τζατζάνας (57' Σερμάδι), Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Τραγούδας, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης (70' Πλαστουργός), Κόντη (90' Μακροπουλιώτης), Γκούφας.


TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ