STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 2-0

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 2-0
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0 χάρη στο γκολ του Κούτσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το σουτ του Κούρντι.

Ο Πανιώνιος έφτασε σε μία μεγάλη νίκη-παραμονή την Κυριακή εναντίον του Λεβαδειακού με 2-0, αποδεικνύοντας πως η Νέα Σμύρνη τον κράτησε στην κατηγορία.

Το ματς είχε πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι Κυανέρυθροι με καθαρό μυαλό πήραν αυτό που ήθελαν.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάκας (Λάρισας)

4ος: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Παρατηρητής: Καλαθενός (Δωδ/νησου)

Καιρός: Ηλιοφάνεια και νορμάλ θερμοκρασία

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κουρντι, Σιόβας, Μενδρινός (Κουλουχέρης 91'), Ρόκας, Ρόβας, Πιερ, Σάμαρης, Κούτσι, Ντιμπαλά (Πετκάκης 80'),

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Μεντί Τόμας (Ζαουί 82'), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (Μαχαίρας 85'), Βιάνα (Βασιλείου 74'), Παπαδόπουλος.

Σκόρερ: Κούτσι (50' πέναλτι), Κούρντι (σουτ 90')

Κάρτες: Πόποβιτς (κίτρινη 14'), Βιάνα (κίτρινη 41'), Σιόβας (κίτρινη 43'), Τομάς (κίτρινη 50'), Κούτσι (κίτρινη 51').

Έλειψε μόνο το γκολ

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς πολλές φάσεις για τις δυο ομάδες, που στα πρώτα 20 λεπτά έδειχναν να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια ωστόσο είχαμε μπαράζ χαμένων ευκαιριών!

Στο 19' ο Σουμπίνιο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το σουτ, όμως ο Σιδεράκης μπλόκαρε τη μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πιέρ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, κι έτσι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο.

Οι Κυανέρυθροι πήραν τα ηνία του αγώνα κι έχασαν άλλη μία ευκαιρία στο 29' με τον Πόποβιτς, που δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Ο αμυντικός του Πανιώνιου ωστόσο πήγε να σκοράρει λίγα λεπτά αργότερα με κεφαλιά, όμως ο Μουλόπουλος πάνω στη γραμμή έδιωξε τη μπάλα!

Το δεύτερο ημίχρονο

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να χάνει μία ακόμα ευκαιρία, όταν μετά από τη σέντρα του Μενδρινού ο Όμο πήρε την κεφαλιά, με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο 50', όταν ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το φάουλ, Βιάνα μετά από κόντρες πήρε τη μπάλα, όμως το σουτ του έδιωξε εντυπωσιακά ο Σιδεράκης.

1-0: Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούτσι, καθώς ο Τομάς έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στο 74ο λεπτό ο Κούτσι προσπάθησε να κάνει το εύκολο δύσκολο και είχε τη μπάλα, μετά από σουτ που έκανε, να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με τον Κούρντι στο 90', καθώς πήρε όλες τις κόντρες και από καλή θέση νίκησε τον Κυριακίδη. ΝΩρίτερα ο Πανιώνιος έχασε τεράστια φάση με τον Σάμαρη που εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ

Η βαθμολογία (27 αγώνες): Ολυμπιακός 67, Παναθηναϊκός 57, Ατρόμητος 48, ΑΕΚ 46, ΠΑΟΚ 46 | Άρης 39 , Αστέρας 39, ΟΦΗ 34, Ξάνθη 32, Γιάννινα 32, Πανιώνιος 32, Λεβαδειακός 30, Εργοτέλης 28 | Παναιτωλικός 25, Κέρκυρα 25, Δόξα 15.

Αναλυτικότερα η βαθμολογία εδώ

Ο Ολυμπιακός πήρε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ η Δόξα υποβιβάστηκε στην Football League.

MVP της αναμέτρησης

Ο Κώστας Μενδρινός έκανε εκπληκτικό παιχνίδι μαζί με τον Σάμαρη και βοήθησαν πολύ τον Πανιώνιο να φτάσει σε μία νίκη-παραμονή. Από εκεί και πέρα και ο Κούτσι με το καθαρό μυαλό που έχει άνοιξε το σκορ.

Απογοήτευση της αναμέτρησης

Το πέναλτι του Τομάς δεν υπάρχει! Από τις πιο ανόητες φάσεις της φετινής σεζόν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ