ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης και τυπικά πρώτος στον 6ο όμιλο

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν γκολ στη Γ' Εθνική
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν γκολ στη Γ' Εθνική EUROKINISSI SPORTS

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Ηλιούπολης για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Κοντοέ και έτσι ο Πανιώνος εξασφάλισε και τυπικά τη συμμετοχή του στα playoffs της Γ' Εθνικής.

Ο Πανιώνιος είναι και τυπικά πρωταθλητής στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής εξασφαλίζοντας την είσοδό του στα playoffs, όπου θα διεκδικήσει άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Κοντοέ στον μεταξύ τους αγώνα. Επομένως, η κατάσταση στην κορυφή του 6ου ομίλου δεν μπορεί να αλλάξει την τελευταία αγωνιστική, όπου ο Ιστορικός έχει ρεπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ'' κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο μέτρο που στρέφεται κατά του δεύτερου εφεσιβλήτου, Ιωάννη Κοντοέ. Απορρίπτει την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ'' κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ".

Δείτε το αφιέρωμα του SPORT24 για τον Πανιώνιο:

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ