ΠΑΟΚ

Πανικός για ένα εισιτήριο του τελικού

Πανικός για ένα εισιτήριο του τελικού
ΠΑΟΚ εισιτήρια

Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί στην Τούμπα έτσι ώστε οι κάτοχοι διαρκείας να παραλάβουν το εισιτήριό τους για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (βίντεο, φωτογραφίες).

Μεγάλη δίψα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναικό... Από νωρίς το πρωί και πριν τις 8.00, οπαδοί του "Δικεφάλου" έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα 11 ταμεία που υπάρχουν στην Τούμπα και έχουν σχηματιστεί ουρές έτσι ώστε οι κάτοχοι διαρκείας να προμηθευτούν το ένα εισιτήριο που δικαιούνται για το ματς με τους "πράσινους".

Αυτό γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και τα εισιτήρια αφορούν τις θύρες 1, 2, 3, 5, 6 και 7. Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ, για τους VIP είναι 30 ευρώ και για τους συνδεσμίτες 15 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν παράπονα από κατόχους διαρκείας της θύρας 4 στον Παναγιώτη Ποικιλίδη που είναι στο γήπεδο αλλά και σε εκπροσώπους συνδέσμων για το γεγονός πως οι ίδιοι δεν έχουν τα ίδια προνόμια με κατόχους διαρκείας άλλων θυρών για τα εισιτήρια αλλά πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδρομές των συνδέσμων και να πληρώσουν παραπάνω χρήματα για να μπορέσουν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι τις 21.00 θα είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια, η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει πάρει 22.178 εισιτήρια ενώ έχει γίνει κοινό αίτημα με τον Παναθηναικό για να πάρει 1.000 εισιτήρια παραπάνω.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία δείχνει αρχικά θετική στο να δώσει μία επιπλέον θύρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Πανικός για ένα εισιτήριο του τελικού
ΠΑΟΚ εισιτήρια
Πανικός για ένα εισιτήριο του τελικού
ΠΑΟΚ εισιτήρια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ