ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανικός για ένα εισιτήριο με την Γιουνάιτεντ!

Πανικός για ένα εισιτήριο με την Γιουνάιτεντ!

Από τα χαράματα οι φίλοι του Ολυμπιακού πήραν θέση στα εκδοτήρια του "Καραϊσκάκης" για ένα εισιτήριο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η "κοσμοσυρροή" και στο ίντερνετ προκάλεσε υπερφόρτωση του συστήματος!

Στις 10 το πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τα... χαράματα ο κόσμος της ομάδας είχε πάρει θέση στα εκδοτήρια του "Καραϊσκάκης" αλλά και μπροστά στους υπολογιστές! Η φωτογραφία είναι ενδεικτική για το τι συνέβη στο φαληρικό γήπεδο.

Το ίδιο είναι και το μήνυμα που έβγαζε η ιστοσελίδα του Ολυμπιακού από τις 9 και κάτι: ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Δηλαδή περίπου 1 ώρα πριν την έναρξη της διάθεσης, είχε καταληφθεί το site από χρήστες που πατούσαν διαρκώς το refresh για να μην χάσουν την σειρά τους όταν το ρολόι θα έδειχνε 10:00!

Τελικά, λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια μέσω ίντερνετ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος σήμερα το πρωί, η online διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ