ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Πανέτοιμοι οι "κυανέρυθροι"

Πανέτοιμοι οι "κυανέρυθροι"
INTIME SPORTS

Ο Διαγόρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Στην αποστολή ο Ρέγες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Διαγόρα, ενόψει του αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Οι "κυανέρυθροι" έχουν στόχο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος και γιατί όχι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης πήρε στην αποστολή και τον Χοσέ Ρέγιες. Αντίθετα, στην Ρόδο έμεινε ο Παναγιώτης Μαθιός ο οποίος θα λύσει τελικά το συμβόλαιο του με τον Διαγόρα τις επόμενες ημέρες.

Την αποστολή επίσης ακολούθησαν οι Στάθης Προβατίδης και Νίκος Χατζόπουλος που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Περιστερίου, καθώς είναι τιμωρημένοι, αλλά μπορούν να παίξουν στο ματς πρωταθλήματος στην Φυλή, με αντίπαλο τον Θρασύβουλο την προσεχή Δευτέρα.

Στην αποστολή του Διαγόρα βρίσκονται οι: Ταμπάσης, Τύρελης, Γκούτμαν, Ρέγιες, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Προβατίδης, Πουλόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας και Αγκιρίμπα.

Η αποστολή του αγώνα θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και το ματς της Δευτέρας για το πρωτάθλημα με τον Θρασύβουλο και την Παρασκευή θα προπονηθεί στο γήπεδο του Εθνικού στο Ελληνικό.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ