ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Πανέτοιμοι οι "κυανέρυθροι"

Πανέτοιμοι οι "κυανέρυθροι"
INTIME SPORTS

Ο Διαγόρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εθνικό Αστέρα. Ζήτησε να φύγει ο Καμινιώτης

Πανέτοιμος είναι ο Διαγόρας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Εθνικό Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ. Η ομάδα της Ρόδου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον τεχνικό της ομάδας, Πέτρο Ρουτζιέρη να ζητάει από τους παίκτες του να δείξουν σοβαρότητα, προκειμένου να προκριθούν και να αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τον Ατρόμητο.

" Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Σίγουρα θα κυνηγήσουμε την πρόκριση την οποία θέλουμε, αφού μπροστά μας στην συνέχεια θα βρεθεί μια ομάδα Superleague ο Ατρόμητος και αυτό αποτελεί κίνητρο για όλους μας.

Πρώτα όμως χρειάζεται προσοχή ο Εθνικός Αστέρας, ο οποίος δεν πρέπει να μας ξεγελά καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα της Κατηγορίας μας. Πρέπει είμαστε σοβαροί και δυνατοί, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, που δεν είναι άλλο από την νίκη, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του "γηραιού".

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Πέτρος Ρουτζιέρης ανακοίνωσε την Τρίτη την αποστολή του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο νεαρός Γιώργος Μαριετάκης.

Απόντες από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου θα είναι οι τραυματίες Γκούτμαν, Φράγκος και ο Χοσέ Ρέγιες, ο οποίος δεν συναντήθηκε ακόμα με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Χρυσοχοϊδη και το Δ.Σ. της ομάδας για να απολογηθεί.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Εξουζίδης, Καρπαθάκης, Μαριετάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα και Τύρελης.

Τέλος, ο Πέτρος Καμινιώτης ζήτησε να φύγει από τον Διαγόρα με λύση συμβολαίου. Η Διοίκηση του συλλόγου όμως στην περίπτωση του δεν μπορεί να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη καθώς ο Καμινιώτης είναι ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου και αγωνίζεται ως δανεικός.

Έτσι, ο επίσημος Διαγόρας, παρέπεμψε τον Καμινιώτη στην ΠΑΕ του Περιστερίου με την οποία πρέπει να συνεννοηθεί για να λύσει το συμβόλαιο του.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ