ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εφικτές οι βελτιώσεις που ζήτησε η UEFA για τη Λεωφόρο

Το γήπεδο της Λεωφόρου
Το γήπεδο της Λεωφόρου EUROKINISSI

Η UEFA έκανε την πρώτη επιθεώρηση στη Λεωφόρο, ενόψει της ευρωπαϊκής συμμετοχής του Παναθηναϊκού. Ζήτησε βελτιώσεις στο φωτισμό και μία σειρά από έργα, τα οποία είναι εφικτά.

Απ' τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε έπειτα από πέντε χρόνια ένα ευρωπαϊκό "εισιτήριο", ήταν δεδομένο πως θα ακολουθούσε κι ο σχετικός έλεγχος στο "Απόστολος Νικολαΐδης" από την αρμόδια επιτροπή γηπέδων της UEFA, ενόψει των καλοκαιρινών προκριματικών.

Το πρωί της Τετάρτης (25/5) κλιμάκιο της UEFA έκανε (συνοδεία ανθρώπων του "τριφυλλιού") την πρώτη επιθεώρηση στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, ενόψει της παρουσίας των "πράσινων" στα καλοκαιρινά προκριματικά του Europa Conference League.

Τα μέλη της επιτροπής της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, ζήτησαν να γίνουν κάποιες συγκεκριμένες βελτιώσεις, όπως για παράδειγμα η ενίσχυση του φωτισμού στο γήπεδο και μία σειρά από έργα, τα οποία είναι απολύτως εφικτά.

Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσει επανέλεγχος μέσα στον Ιούλιο (πριν απ' τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο, δηλαδή 4 και 11 Αυγούστου), προκειμένου να πάρει η ομάδα το "πράσινο φως" τόσο για τις προκριματικές σειρές, όσο (ακόμη περισσότερο) και για τη φάση των ομίλων, εφόσον φτάσει μέχρι εκεί το "τριφύλλι", αποκλείοντας δύο αντιπάλους σε 3ο προκριματικό και playoffs.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ