ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Β': Στον αέρα η αναμέτρηση της Τετάρτης (27/4) με τη Ρόδο

Φάση από την αναμέτρηση Ρόδος - Παναθηναϊκός Β' για τη Super League 2 | 30 Ιανουαρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Ρόδος - Παναθηναϊκός Β' για τη Super League 2 | 30 Ιανουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός Β' ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (27/4) με τη Ρόδο το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν θα κατέβουν για την αναμέτρηση.

Στον αέρα είναι η αναμέτρηση της Τετάρτης (27/4) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και τη Ρόδο για την 33η αγωνιστική της Super League 2 καθώς όπως όλα δείχνουν οι φιλοξενούμενοι δεν θα κατέβουν για την αναμέτρηση στον Ασπρόπυργο και αυτό θα είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι μετά το ματς με την Καλαμάτα που δεν θα παίξουν.

Αυτό τόνισε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Τώνης Μαρτίνης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην οποία ανέφερε πως οι παίκτες της ομάδας λόγω των οφειλών προς το πρόσωπο τους δεν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν και πως θα παίξουν μόνο στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής με τον Καραϊσκάκης Άρτας ούτως ώστε η ομάδα να μην πέσει δύο κατηγορίες απευθείας.

Την ίδια ώρα το τριφύλλι ως όφειλε και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανακοίνωση αναβολής της αναμέτρησης από τη Λίγκα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και θα παραταχθεί την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροπύργου.

Στην αποστολή που έκανε γνωστή ο Βάθκεθ συμπεριέλαβε και δύο παίκτες από την Κ19, τους Φρόκου και Μπιλάλ, οι οποίοι αναμένεται να είναι στην αποστολή και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν την προσεχή Κυριακή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με την Ρόδο (27/04, 15:30) στο δημοτικό γήπεδο Ασπρόπυργου, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων είχε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής μπάλας και στημένες φάσεις.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Κρυπαράκος και Σερπέζης, ενώ ο Πάνκα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Αυτοί είναι οι: Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Μπιλάλ, Νταμπίζας, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σουρδής, Τσιριγώτης, Φρόκου.

Ο Τουρκοχωρίτης έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ