SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Athens Kallithea 0-1: Ο Περέιρα την έστειλε στην κορυφή του Β' ομίλου

Ο Περέιρα πανηγυρίζει το γκολ που έβαλε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'
Ο Περέιρα πανηγυρίζει το γκολ που έβαλε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' EUROKINISSI SPORTS

Η Athens Kallithea έφυγε με το διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό Β', με τον Περέιρα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ για τον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 και να στέλνει την ομάδα του στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε 1-0 στη Ριζούπολη από την Athens Kallithea για τον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο με τον Περέιρα και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κάρλος Ζέκα αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός από τη μέρα που υπέστη ρήξη χιαστού, με τον Σωτήρη Αντωνίου να του δίνει φανέλα βασικού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ, ο Λουκίνας έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Περέιρα κι εκείνος την έστειλε με κεφαλιά στην εστία του Ξενόπουλου στο 45+4' για το 0-1.

Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία στο επόμενο λεπτό να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά το σουτ του Βασιλόγιαννη κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Β'.

Μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 είχε και στο 76ο λεπτό του αγώνα η Athens Kallithea, με την κεφαλιά του Μεχία να σταματά στο κάθετο του Λίλο. Ωραία ήταν η προσπάθεια και του Κυνηγόπουλου στο 88' που προσπάθησε να σκάψει την μπάλα, αλλά πέρασε άουτ.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος (40' Λίλο), Ζέκα (56′ Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46′ Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λαμψιάς (68′ Μαντσίνι), Μπιλάλ (68′ Νταμπίζας).

Athens Kallithea: Πάντος, Μανθάτης, Μαρόττα, Μεχίας (78′ Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56′ Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78′ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86′ Τσιντώνης), Λουκίνας (86′ Ιωαννίδης).

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ