SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' 0-2: Με Κοσίδη και Γιούση διπλό στη Λεωφόρο και δύο στα δύο η Ένωση

Ο Μιχάλης Κοσίδης της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό Β'
Ο Μιχάλης Κοσίδης της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό Β' INTIME

Η ΑΕΚ Β' πήρε το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β' στη Λεωφόρο με 2-0 με τους Κοσίδη και Γιούση να χρίζονται σκόρερ για τους φιλοξενούμενους στη Λεωφόρο μετά από ασίστ του Μπακάκη. Η Ένωση έκανε το δύο στα δύο στη Super League 2 ενώ το τριφύλλι γνώρισε τη δεύτερη ήττα του και είδε τον Σένκεφελντ να αποχωρεί τραυματίας.

Η ΑΕΚ Β' κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό Β' στη Λεωφόρο με σκόρερ τους Κοσίδη στο 70' και Γιούση στις καθυστερήσεις και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Super League 2 την ώρα που για το τριφύλλι αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Συνολικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στηρίχθηκαν στους Μπακάκη (δύο ασίστ) - Γιέβτιτς που ήταν εξαιρετικοί στη διάρκεια που αγωνίστηκαν.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός που είχε τον Σένκεφελντ στο αρχικό του σχήμα και είδε τον Ολλανδό να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο 36' μπορεί να είναι ευτυχισμένος μόνο από το γεγονός πως ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο. Είχε καλύτερη ανάπτυξη, πίεσε και τελικές προς την εστία του Παναθηναϊκού με τον Γιέβτιτς να είναι αρκετά δραστήριος και να εκμεταλλεύεται τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Ένωσης.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο με δυσκολία έβγαζε τη μπάλα από την περιοχή του, ιδίως στο πρώτο 15'. Οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους εν συνεχεία και με επιθέσεις κυρίως από τη δεξιά πλευρά, με πρωταγωνιστή τον Βαγιαννίδη προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το σημαντικότερο γεγονός του πρώτου 45λεπτου ήταν ο τραυματισμός του Σένκεφελντ που υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 34'.

Ενώ η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μια ωραία ενέργεια και σουτ του Γιέβτιτς με τον Ξενόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο με την ΑΕΚ να βρίσκει το γκολ που έψαχνε στο 70' μετά από μια ωραία ενέργεια του Μπακάκη από τα δεξιά. Ο διεθνής μπακ έκανε την ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, γύρισε παράλληλα προς τον Κοσίδη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στην Ένωση.

Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα η ΑΕΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ. Ο Καρβούνης έκανε το λάθος ο Μουστακόπουλος έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Ξενόπουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Παναθηναϊκός που προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να φέρει στα ίσια το ματς είχε μια εξαιρετική στιγμή στις καθυστερήσεις μετά τη σέντρα του Μαρτίνη όταν ο Ματσαδές βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η κεφαλιά που πήρε έφυγε έξω από την εστία του γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Γκολ: 70' Κοσίδης, 90+5' Γιούσης

Κίτρινες: 34' Σέχου/34' Μπακάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Βονόρτας): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (36' Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (82' Ρόμπι), Ηλιάδης (71' Κούτσιας), Καρβούνης, Ενγκμπακοτό (82' Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης (82' Ματσαδές), Σέχου.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδοπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπούσης, Ραντόνια (87' Σταμούλης), Μπάμπης (68' Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γιέβτιτς (76' Τζούντα Γκαρσία), Κοσίδης (87' Ιατρούδης).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ