ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τουρκικό σενάριο για συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ
Ο Φατίχ Τερίμ AP

Ένας εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων στην Τουρκία σύμφωνα με αποκλειστική του πληροφορία κάνει λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ.

Απίστευτο σενάριο από την Τουρκία, καθώς με βάση όσα ισχυρίζεται ένας εκ των κορυφαίων Τούρκων δημοσιογράφων, ο Φατίχ Τερίμ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Yağız Sabuncuoğlu σε ποστάρισμα του στο λογαριασμό του στο twitter όπου έχει 1 εκατ. άτομα που τον ακολουθούν κάνει λόγο για αποκλειστική πληροφορία και αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υπογράψει τον Φατίχ Τερίμ".

Πρόκειται φυσικά για έναν εκ των κορυφαίων, αν όχι τον καλύτερο όλων, Τούρκο προπονητή, με πολλούς τίτλους και διακρίσεις στο παλμαρέ του με κορυφαία όλων την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA το 2000 με τη Γαλατασαράι. Στο παρελθόν έχει περάσει τέσσερις φορές από την εθνική Τουρκίας, άλλες τόσες από τον πάγκο της αγαπημένης του Γαλατά (είχε αγωνιστεί κι έντεκα χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην "τσιμ μπομ" ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της Μίλαν, αλλά και της Φιορεντίνα. Ο Τερίμ είναι ελεύθερος από τον Γενάρη του 2022, που ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Γαλατάσαραϊ.

Εν συνεχεία υπήρξε και νέο tweet από άλλο Τούρκο δημοσιογράφο το οποίο γράφει πως η συμφωνία είναι για ενάμιση χρόνο με τον Μπουρχάν Καν Τερζί να λέει: "Η καταρχήν συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ έγινε για 1,5 χρόνο. Παρόλο που ο Φατίχ Τερίμ είπε "Ας το κάνουμε για 6 μήνες, ας κάνω την ομάδα πρωταθλήτρια πρώτα", έδωσαν τα χέρια μετά από 1,5 χρόνο, μετά από επιμονή του προέδρου".

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Τερίμ να φτάνει αύριο στην Ελλάδα με στόχο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι φυσικό τα σχετικά tweet έγιναν αναπαραγωγή και ρεπορτάζ από τα κορυφαία σαιτ στην Τουρκία που ασχολούνται με ρεπορτάζ στο συγκεκριμένο θέμα καθώς ο Τερίμ είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία.

Η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στη σχετική πληροφορία που βγήκε από την Τουρκία και τον εν λόγω δημοσιογράφο η απάντηση των ανθρώπου του τριφυλλιού ήταν "Δεν ψάχνουμε προπονητή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ