ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το ταξίδι του Αϊτόρ στην Αθήνα, το ιατρικό τσεκάρισμα και το ραντεβού με τους πράσινους

Παναθηναϊκός: Το ταξίδι του Αϊτόρ στην Αθήνα, το ιατρικό τσεκάρισμα και το ραντεβού με τους πράσινους
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Ο Αϊτόρ ήρθε στη χώρα μας για να τσεκαριστεί από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού η πορεία της αποθεραπείας του, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Είναι μακράν ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του εφετινού πρωταθλήματος, της εφετινής σεζόν. Πάνω στα ντουζένια του, στην καλύτερη σεζόν και φάση της καριέρας του, είχε την απίστευτη γκαντεμιά να ακούσει αυτό το καταραμένο "κρακ" στο γόνατό του το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου στον αγώνα με τον Άρη.

Μία στιγμή, η χειρότερη δυνατή για κάθε ποδοσφαιριστή που τον οδήγησε 8 μέρες μετά σε χειρουργική επέμβαση σε κλινική της Βαρκελώνης, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στον χιαστό του αριστερού γονάτου του. Και μαζί του "πόνεσε" όλος ο Παναθηναϊκός.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα -περί ου ο λόγος- έχει μπει ήδη στον τέταρτο μήνα πάνω στο πρόγραμμα αποκατάστασής του. Τα πολύ δύσκολα πέρασαν πλέον και είναι πια στα... μισά του δρόμου της επιστροφής του. Πολύ πιο δυνατός, πολύ πιο αποφασισμένος και με ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που εξελίσσεται υποδειγματικά, προκειμένου σαν έρθει η ώρα να επανέλθει στα γήπεδα γερός και υγιής.

Μέσα στον Ιανουάριο, εν μέσω των σερί αγώνων που έδιναν οι "πράσινοι" σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Καταλανός εξτρέμ έκανε ένα σύντομο ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε ένα ιατρικό "τσεκάρισμα" και απ’ τους "πράσινους" και να επιβεβαιωθεί κι εν Αθήναις η πορεία της αποθεραπείας του.

Σε κάθε περίπτωση άλλωστε, πέραν της πολύ σωστής στάσης που τήρησε εξαρχής ο Παναθηναϊκός αφήνοντας στον Αϊτόρ την επιλογή του που θα έκανε την επέμβαση και καλύπτοντας όλα τα έξοδα της επέμβασης και της αποθεραπείας, η συνεργασία και η επικοινωνία των ανθρώπων του "τριφυλλιού" με την ιατρική ομάδα που έχει αναλάβει το πρόγραμμα αποκατάστασης του παίκτη, όλο αυτό το τρίμηνο είναι εξαιρετική. Και οι "πράσινοι" έχουν πολύ καθαρή εικόνα για όλα.

Στο τραπέζι η επέκταση του συμβολαίου του

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Αϊτόρ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τον "ανέβασε" και τον στήριξε αντίστοιχα απ’ την πλευρά του, σ’ αυτή την καθημερινή "μάχη" του στο δρόμο προς την επιστροφή και του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, με επέκταση του συμβολαίου του.

Πάνω σ’ αυτό το κομμάτι υπήρξε πριν από λίγες ημέρες νεότερη επικοινωνία από τον Παναθηναϊκό με τους εκπροσώπους του Αϊτόρ, κατά την οποία έγινε μία σφαιρική κουβέντα και μεταφέρθηκε η επιθυμία του κλαμπ να συζητήσουν πολύ σύντομα (επίσημα) κι από κοντά όλο το θέμα γύρω απ’ το νέο συμβόλαιό του.

Αυτό θα γίνει με ένα ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα είτε στην Αθήνα (με ταξίδι του ατζέντη του εδώ), είτε στη Βαρκελώνη με ταξίδι ανθρώπων της ομάδας, προκειμένου να γίνει η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού και η τελική διαπραγμάτευση.

Είναι πάντοτε πολύ σημαντικό σε τέτοιου είδους διαδικασίες η επιθυμία πρώτα απ’ όλα του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Κι απ’ την πλευρά του Αϊτόρ δεν έχει αλλάξει η απόλυτα θετική διάθεσή του για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι άλλωστε και η κεντρική οδηγία που έχει δοθεί προς τον ατζέντη του. Δηλαδή να έχει ο Παναθηναϊκός τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι".

Κι αυτό παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο. Περισσότερα προσεχώς, όταν πραγματοποιηθεί το εκ του σύνεγγυς ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ