ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το γλέντι μέχρι πρωίας των Κυπελλούχων παικτών στον Αργυρό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Κωνσταντίνο Αργυρό INTIME

Οι παίκτης του Παναθηναϊκού γλέντησαν μέχρι τα ξημερώματα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το SPORT24 σάς μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και τα παρασκήνια.

Όχι μόνο πήγαν, όχι μόνο το γλέντησαν με τη ψυχή τους, αλλά το… έκλεισαν το μαγαζί που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, γιορτάζοντας την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου του "τριφυλλιού" έπειτα από μία στείρα οκταετία.

Το ραντεβού κλείστηκε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, κι αφού οι "πράσινοι" έστησαν ένα πρώτο πανηγύρι φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους, αλλά κι ένα-ένα τα ονόματα των παικτών γύρω από έναν κύκλο, με τον κάθε παίκτη να χορεύει ακούγοντας το όνομά του.

Στο Theatro, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός (ο οποίος εκτός από την ονομαστική εορτή του είχε και γενέθλια και του είχε ετοιμάσει τούρτα η Ελένη Φουρέιρα και οι λοιποί τραγουδιστές), στήθηκε ένα μικρό... "Απόστολος Νικολαΐδης.

Ο Χατζηγιοβάνης με την Κούπα του Παναθηναϊκού το γιορτάζει στα μπουζούκια
Ο Χατζηγιοβάνης με την Κούπα του Παναθηναϊκού το γιορτάζει στα μπουζούκια INTIME

Με εκατοντάδες φίλους του Παναθηναϊκού να τραγουδούν συνθήματα, αλλά και τον ύμνο της ομάδας και το τρόπαιο να συνοδεύεται από δεκάδες αναμνηστικές φωτογραφίες. Η χαρά όλων άλλωστε, ήταν τόσο μεγάλη, που κάθε κίνηση, κάθε τραγούδι, κάθε αφιέρωση γινόταν δεκτή με αποθέωση από παίκτες και κόσμο.

Το "κλου" της βραδιάς, δεν ήταν άλλο απ’ τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο, αποδεχόμενος το challenge του Κωνσταντίνου Αργυρού και τραγούδησε σε καταπληκτικά ελληνικά (και με απίθανη προφορά) το "Τι να το κάνω" του Έλληνα τραγουδιστή από την αρχή μέχρι το τέλος, βάζοντας φωτιά στο μαγαζί. Έχει πολύ ένθερμο κοινό και μέσα στα "πράσινα" αποδυτήρια ο Αργυρός και δικαίως το έχει.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Κωνσταντίνο Αργυρό INTIME

Ακολούθησε το έτερο... ιταλικό ρεσιτάλ απ’ τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε σαν... μικρό παιδί και τραγούδησε με πάθος το "Bella Ciao", ενώ την παράσταση έκλεψε κι ο Γιάννης Κώτσιρας με το ζεϊμπέκικό του, που συνοδεύτηκε από... τόνους λουλουδιών από συμπαίκτες και λοιπούς θαμώνες.

Τις χορευτικές του ικανότητες σε όλων των ειδών τα τραγούδια έδειξε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ έδειχνε να το διασκεδάζει με την ψυχή του, πηγαίνοντας από τραπέζι σε τραπέζι για προπόσεις και για να πανηγυρίσει.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Αργυρό
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Αργυρό INTIME

Το "παρών" στο κέντρο διασκέδασης έδωσαν κι επαγγελματίες παίκτες από τον Παναθηναϊκό Β’ που ήταν στο διπλανό τραπέζι, καθώς επίσης και ο Αργύρης Καμπετσής που επέστρεψε από την Ολλανδία και είδε τον τελικό του Κυπέλλου. Η ολλανδική ομάδα δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του και πλέον περιμένει κι αυτό να μάθει το μέλλον του στο "τριφύλλι".

Ο Χατζηγιοβάνης με τον Διούδη στον Κωνσταντίνο Αργυρό
Ο Χατζηγιοβάνης με τον Διούδη στον Κωνσταντίνο Αργυρό INTIME

Τρομερός στο ζεϊμπέκικο ήταν κι ο φροντιστής των "πράσινων", ο old school Νεκτάριος, ενώ από την όλη γιορτή απουσίασαν οι Αγιούμπ, Λούντκβιστ και Μπεκ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα με τον γιο του και το Κύπελλο του Παναθηναϊκού στα μπουζούκια
Ο Φεντερίκο Μακέντα με τον γιο του και το Κύπελλο του Παναθηναϊκού στα μπουζούκια ΙΝΤΙΜΕ
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Κουρμπέλη και την Κούπα
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Κουρμπέλη και την Κούπα INTIME
Ο Χατζηγιοβάνης σηκώνει το Κύπελλο του Παναθηναϊκού
Ο Χατζηγιοβάνης σηκώνει το Κύπελλο του Παναθηναϊκού ΙΝΤΙΜΕ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ