ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το πλάνο της προετοιμασίας και οι υπογραφές με τον Αλεξανδρόπουλο

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος παίρνει... σειρά στις υπογραφές το πρωί της Τρίτης (15/06). Στο Χορστ της Ολλανδίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πάει για 7 φιλικά στο σύνολο το "τριφύλλι"

Μετά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε και με υπογραφές το πρωί της Δευτέρας (14/06) τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας κι επίσημα τα ηνία της ομάδας, σειρά παίρνει πλέον ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο 19χρονος μέσος έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τους "πράσινους" εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, για διετή επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 (με σχεδόν τετραπλάσιες αποδοχές) κι αύριο το πρωί (Τρίτη, 15/06) θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να σφραγίσει τη συμφωνία τους και με υπογραφές. Αυτή θα είναι η 10η ανανέωση συμβολαίου παίκτη του λεγόμενου "βασικού κορμού", τους τελευταίους 18 μήνες.

Σε ότι αφορά τώρα το πρόγραμμα της προετοιμασίας, η "πρώτη" της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου στο Κορωπί.

Από τις 18 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί –μέσω Ντίσελντορφ- στο Χορστ της Ολλανδίας (σε προπονητικό κέντρο που πήγαινε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια), όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, δίνοντας τρία φιλικά παιχνίδια.

Δύο μέρες προτού ταξιδέψει το "τριφύλλι" για την Ολλανδία, δηλαδή στις 16 Ιουλίου, θα παίξει ακόμη ένα φιλικό στην Αθήνα με ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, ενώ με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη "βάση" του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει να γίνουν άλλα τρία (δυνατά) φιλικά επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να είναι σε θέση να ολοκληρώσει το "μοντάρισμα" της νέας version του Παναθηναϊκού, πριν την έναρξη της επόμενης Super League (21-22 Αυγούστου).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ