ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Τρίτης προς διάθεση τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Λαμία

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο INTIME

Τα γήπεδα ανοίγουν ξανά κι ο Παναθηναϊκός ξεκινάει απ’ τις 12:00 της Τρίτης (13/2) τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία (17/02) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Τα γήπεδα της Stoiximan Super League ανοίγουν ξανά μετά από δύο μήνες, έπειτα απ’ τη λήξη των μέτρων που είχε πάρει η κυβέρνηση κι ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε σε επίσημη ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2), πως απ’ τις 12:00 της Τρίτης (13/2) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου (17/2) εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Μετά από δύο μήνες, ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και μαζί οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας!

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία το Σάββατο 17/2 στις 8.30 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

6,7 20€

1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 30€

1Α, 5Β, 8Α, 12Α 35€

5Α, 9, 11 50€

2 70€

10 85€

3 150€

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους.

Οι παραπάνω διαδικασίες έκδοσης εισιτηρίου και εισόδου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ισχύουν έως την 9η Απριλίου τρέχοντος έτους. Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα τεθεί σε ισχύ, βάσει κυβερνητικής απόφασης, το νέο πλαίσιο με αλλαγή στον τρόπο ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ