ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το "και άργησα κιόλας" του Μπακασέτα στον Γιαννούλη και το "πες το όπου θες" στη μητέρα του

Παναθηναϊκός: Το "και άργησα κιόλας" του Μπακασέτα στον Γιαννούλη και το "πες το όπου θες" στη μητέρα του

Το VIDEO του Stars Inc. 11 αποκάλυψε τις συνομιλίες του Τάσου Μπακασέτα, με την μητέρα του και τον Δημήτρη Γιαννούλη, όταν έκλεισε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (22/1) την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιό έως το 2027. Το Stars Inc. 11 με VIDEO στο Youtube αποκάλυψε το παρασκήνιο της μετακίνησης.

Εκεί φαίνεται ο Μπακασέτας να μιλάει σε βιντεοκλήση με τη μητέρα του, στην οποία αναφέρει: "Πες του όπου θες, έτσι κι αλλιώς είναι επίσημο" και εκείνη να τού απαντάει: "Όλοι το έχουν ανεβάσει, γίνεται χαμός".

Στη συνέχεια ο νέος παίκτης του τριφυλλιού μίλησε και με τον Δημήτρη Γιαννούλη, με τον ποδοσφαιριστή της Νόριτς να του αναφέρει: "Άλλαξες ρε μ@@@ κατευθείαν. Μια μέρα δηλαδή; Αυτό ήταν;".

Ο Μπακασέτας απάντησε: "Άργησα κιόλας" και συνέχισε λέγοντας: "Τώρα είμαι εντάξει, δεν έχω ξυριστεί κιόλας. Ήταν λίγο περίεργες οι προηγούμενες μέρες, πίεση, τώρα που τα λύσαμε όλα, είναι πολύ καλά. Θα παίξω αλλαγή με την Γαλατά και τέλος, Δευτέρα φεύγω".

Δείτε το VIDEO μετά το 3:00

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ