ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το "φρεσκάρισμα" των βασικών και οι τρεις αλλαγές που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς ενόψει ΑΕΚ

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς Παναθηναϊκός - Βόλος | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς Παναθηναϊκός - Βόλος | 26 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να "αποφορτίσει" για δεύτερη σερί μέρα τους βασικούς του αγώνα με το Βόλο, ετοιμάζοντας τρεις αλλαγές (Μπρινιόλι, Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνη) στην "πράσινη" ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με χαμηλούς ρυθμούς (αποφόρτιση) για όσους ξεκίνησαν βασικοί την Τετάρτη (1/12) στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με το Βόλο και φουλ πρόγραμμα για τους υπόλοιπους συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής (3/12) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του κυριακάτικου (5/12, 19:30 COSMOTE SPORT1HD και LIVE στο SPORT24) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλησε για δεύτερη σερί μέρα να ρίξει τους ρυθμούς και να "φρεσκάρει" τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, που έβγαλαν τρία αρκετά ανταγωνιστικά παιχνίδια από τις 22 Νοεμβρίου και μετά, προκειμένου να διαχειριστεί το θέμα της κόπωσης και έχει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο "φρέσκια" στο μεγάλο ματς της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, το θετικό για τον 59χρονο τεχνικό είναι πως ετούτη τη φορά θα έχει σαφώς μεγαλύτερο "βάθος" στον πάγκο του, καθότι οι Καρλίτος Λόπεθ και Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ προπονήθηκαν ξανά σε φουλ ένταση, έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες (τράβηγμα στο δικέφαλο και διάστρεμμα αντίστοιχα) και θα είναι διαθέσιμοι για το αθηναϊκό ντέρμπι, ως έξτρα επιλογές από τον "πράσινο" πάγκο.

Πλην των βασικών του αγώνα με το Βόλο, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εκτελέσεις στατικών φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

Σε ότι αφορά τώρα την ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ, ο Σέρβος τεχνικός έχει στο μυαλό του μάξιμουμ τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς Κυπέλλου.

Στο τέρμα θα επανέλθει ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αντί του Σωκράτη Διούδη, ενώ επιστρέφει στην ενδεκάδα του "τριφυλλιού" κι ο Ρούμπεν Πέρεθ, έπειτα από την "αποφόρτισή" του στα δύο τελευταία ματς (δεν έπαιξε με τον Παναιτωλικό, μπήκε αλλαγή στο 69’ με το Βόλο). Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αναμένεται να πάρει τη θέση του "καταπονημένου" Μαουρίσιο Σιλβέιρα, με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να... ανεβαίνει στο "8" και τον Λούκας Βιγιαφάνιες να παραμένει σ’ αυτό το σύνθετο (κι ενδιάμεσο) ρόλο ανάμεσα σε εσωτερικό χαφ και επιτελικό μέσο.

Η τρίτη αλλαγή αναμένεται να γίνει στα "φτερά" της "πράσινης" επίθεσης με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να παίρνει τη θέση του Αϊτόρ και να ξεκινάει αριστερά, ενώ ο Σεμπαστιάν Παλάσιος θα παραμείνει βασικός στο δεξί άκρο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ