ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη 9 Αυγούστου ο πρώτος αγώνας με Μαρσέιγ στον 3ο προκριματικό του Champions League

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ντνίπρο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Τρίτη 1 Αυγούστου 2023
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ντνίπρο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μαρσέιγ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Τετάρτη 9 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Ντνίπρο και προχώρησε στον 3ο προκριματικό του Champions League, στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ.

Στην κλήρωση της συγκεκριμένης φάσης έγινε γνωστό ότι το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού θα διεξαγόταν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" αν προκρινόταν ο Παναθηναϊκός και το δεύτερο στο "Βελοντρόμ" της Μασσαλίας τον Δεκαπενταύγουστο.

Αυτό που δεν είχε καθοριστεί ήταν η ακριβής ημερομηνία. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαγόταν είτε στις 8 είτε στις 9 Αυγούστου, μέχρι που οι Γάλλοι έλυσαν το μυστήριο.

Με tweet τους έπειτα από το τέλος του αγώνα των "πρασίνων" με την Ντνίπρο, γνωστοποίησαν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Αυγούστου, με την ώρα να ανακοινώνεται το επόμενο διάστημα από την UEFA.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ