THE SPORTS ECONOMIST

Παναθηναϊκός: Τι δεν ισχύει με Σέλτικ και Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Τι δεν ισχύει με Σέλτικ και Ιωαννίδη
INTIME

Όπως συνέβη και στην σχετική προ εβδομάδων σεναριολογία με Κουρμπέλη, Κότσιρα, έτσι και στην τελευταία βερσιόν ενδιαφέροντος της Σέλτικ για ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, τον Φώτη Ιωαννίδη, δεν προκύπτει το παραμικρό που έστω να δικαιολογεί υπόνοια επιβεβαίωσης από την Γλασκόβη.

Είναι της μόδας κατά πως φαίνεται ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να φιγουράρουν το τελευταίο διάστημα σε λογιών λογιών σενάρια, εμφανιζόμενοι ως μεταγραφικοί στόχοι της Σέλτικ. Τελευταίος στην σχετική αλυσίδα ο Φώτης Ιωαννίδης, χωρίς όμως να διαφοροποιείται το πλαίσιο από τα όσα ίσχυαν για τις προηγούμενες περιπτώσεις που εμφανίστηκαν ανάλογα σενάρια και αφορούσαν τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Γιάννη Κώτσιρα.

Όχι μόνο λοιπόν δεν προκύπτει η παραμικρή επιβεβαίωση της σχετικής πληροφορίας, αλλά ενδεικτικό της βασιμότητας αυτής -σύμφωνα με τα όσα πληροφορήθηκε το SPORT24- το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Σκωτίας δεν έχουν καν στην data base τους δεδομένα από το/για το ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε οτιδήποτε τους προκύπτει και αφορά ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, έχει να κάνει (σχεδόν) αποκλειστικά από προτάσεις τρίτων.

Στην περίπτωση μάλιστα του φορ του Παναθηναϊκού, αυτή η ενημέρωση στο αρμόδιο τμήμα των "καθολικών" έλαβε χώρα μόλις πριν μερικά εικοσιτετράωρα, χωρίς ως τότε να έχει υπάρξει η παραμικρή δραστηριότητα ή έστω γνώση εκ μέρους τους για τα αγωνιστικά πεπραγμένα του Ιωαννίδη.

Όπως δηλαδή είχαν διαψευστεί προ εβδομάδων από παράγοντες της Σέλτικ τα τότε συνεχιζόμενα σενάρια περί ενδιαφέροντος του club για τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές των πράσινων.

Πέραν των υπολοίπων -που έτσι κι αλλιώς αρκούν-, δεν αποτελεί και κρατικό μυστικό πως ο Ιωαννίδης απλώς περιμένει την ανακοίνωση της συμφωνίας του για την επέκταση του αναπροσαρμοσμένου οικονομικά συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και τους πράσινους να αξιώνουν πολλά, παρά πολλά χρήματα για να μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ