ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Χαραλαμπίδης από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Χαραλαμπίδης από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Χαραλαμπίδης, στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου ACTION 24 TV YOUTUBE

Παρελθόν από τον πάγκο του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γιάννης Χαραλαμπίδης μετά από 2,5 χρόνια.

Την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Γιάννη Χαραλαμπίδη, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/12) ο Παναθηναϊκός.

Το διαζύγιο ήρθε μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας, με τον Έλληνα τεχνικό να ανεβάζει στη μεγάλη κατηγορία τους Πράσινους, οι οποίοι μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Women's Football League με 22 βαθμούς, πέντε πίσω από τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη για τα 2,5 χρόνια συνεργασίας και την πορεία που έκανε στην επανεκκίνηση του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το ήθος και η προσφορά του είναι αδιαμφησβήτητα και η διοίκηση του Συλλόγου του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ