ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα παπούτσια του Ιωαννίδη για εύκολο σκοράρισμα και η τιμή τους

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης απέκτησε νέα παπούτσια, που θα τον διευκολύνουν ακόμη περισσότερο στο σκοράρισμα. Φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά και χωρίς κορδόνια, κοστίζουν 270 ευρώ.

Τα νέα παπούτσια του Φώτη Ιωαννίδη, που θα είναι ο αρωγός του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού στο εύκολο σκοράρισμα. Η τιμή τους ανέρχεται στα 270 ευρώ.

Πρόκειται για τα παπούτσια της Adidas, Predator είναι σχεδιασμένα για πολλά γκολ. Είναι οικολογικά, καθώς περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά, ενώ δεν έχουν και κορδόνια. Διαθέτουν νέα τεχνολογία για να σκοράρεις με ευκολία, δύναμη και έλεγχο.

Δύναμη και έλεγχος που κυριαρχούν εδώ και δεκαετίες. Τα Predator μόλις έγιναν ακόμα πιο φοβερά. Φτιαγμένα για γκολ, τα Predator έρχονται για κάνουν τον κάθε επιθετικό και όχι μόνο, top scorer.

Προηγμένες STRIKESKIN λεπτομέρειες από καουτσούκ για ακρίβεια από κάθε απόσταση και ελαφριά CONTROLFRAME 2.0 κατασκευή για σταθερότητα.

Προσχηματισμένο HYBRIDTOUCH 2.0 επάνω μέρος και PRIMEKNIT κολάρο χωρίς κορδόνια για τα πιο καθαρά σουτ. Μία νέα εποχή παιχνιδιού είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Δείτε τα:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ