ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για το δανεισμό του Ακαϊντίν" γράφουν στην Τουρκία

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν
Ο Σαμέτ Ακαϊντίν PHOTO CREDITS: EMRAH YORULMAZ/ANADOLU AGENCY/ANADOLU VIA AFP

Στην Τουρκία με νέο ρεπορτάζ κάνουν λόγο για συμφωνία πλέον της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Ακαϊντίν.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από τη Φενέρμπαχτσε με τον Τερίμ να τονίζει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό πως περιμένει τα νεότερα.

Την Πέμπτη το πρωί υπήρξε δημοσίευμα στην Τουρκία και δήλωσεις του προπονητή της Φενέρ που έλεγε πως δεν υπήρχε πρόταση για το δανεισμό τουτ ποδοσφαιριστή. Λίγες ώρες αργότερα νέο ρεπορτάζ κάνει λόγο για συμφωνία πλέον της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Ακαϊντίν.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Η Φενέρμπαχτσε ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν. Οι λεπτομέρειες έγιναν επίσης γνωστές. Η Φενέρμπαχτσε και ο Έλληνας εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού κατέληξαν σε συμφωνία ως αντάλλαγμα για την ενοικίαση και τον μισθό της μισής σεζόν του Σαμέτ Ακαϊντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Haber Global Sports Manager Sercan Hamzaoğlu, οι αποδοχές και τα μπόνους της μισής σεζόν του Σαμέτ ο οποίος κερδίζει 14 εκατομμύρια τουρκικές λίρες ετησίως από τη Fenerbahçe, θα καλύπτονται από την ελληνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός υπό τη διοίκηση του Φατίχ Τερίμ είναι ο κορυφαίος στο ελληνικό πρωτάθλημα με 40 βαθμούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ