ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Αγιούμπ

Ο Αγιούμπ με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Αγιούμπ με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Εκτός για τρεις εβδομάδες με θλάση στον δικέφαλο θα μείνει για τον Παναθηναϊκό ο Αγιούμπ, ενώ ο Βέλεθ θα απουσιάσει για μία εβδομάδα από την αγωνιστική δράση.

Για αρκετό διάστημα θα παραμείνει μακριά από την αγωνιστική δράση ο Αγιούμπ. Ο 26χρονος Μαροκινός, υπέστη θλάση στον δικέφαλο και έτσι θα απουσιάσει για τον Παναθηναϊκό για περίπου τρεις εβδομάδες, όπως έκαναν γνωστό οι πράσινοι.

Όσον αφορά στον Βέλεθ, ο Ισπανός ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική και έτσι θα απουσιάσει επίσης για μία εβδομάδα.

Στα ευχάριστα νέα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες ακολούθησε όλη την προπόνηση με εξαίρεση το τελευταίο κομμάτι της, ενώ στο πρόγραμμα επέστρεψε ο Φάνης Μαυρομμάτης. Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο. Ο Κουρμπέλης πραγματοποίησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Με την προπόνηση της Πέμπτης (22/10) η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι συνέχισε την προετοιμασία της για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Βόλο (24/10, 20:30).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ