ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο μικροσκόπιο και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον

O διεθνής Ισλανδός στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον
O διεθνής Ισλανδός στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον © 2018 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει με ενδιαφέρον και την περίπτωση του 29χρονου διεθνούς Ισλανδού στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον, που μένει ελεύθερος απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μετά τη διευθέτηση δύο πολύ βασικών κομματιών του ρόστερ της επόμενης περιόδου με την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν στο τέρμα και τη συμφωνία με τον Χουάνκαρ για την επέκταση του συμβολαίου του, ο Παναθηναϊκός στρέφει πλέον την προσοχή του στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης του δυναμικού του.

Έχοντας ανοικτές "κεραίες" παντού για τις θέσεις που θα ψάξει τις απαιτούμενες "ενέσεις" ποιότητας κι εμπειρίας, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός την επόμενη σεζόν.

Στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ανά θέση, που διαρκώς ανανεώνεται, υπάρχουν κι αρκετές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και δη αριστεροπόδαρων (κατά την επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς), τις οποίες περνούν από κόσκινο οι πράσινοι κι ο Σέρβος τεχνικός.

Στα ονόματα που προτάθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κι εξετάζονται απ' τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι κι αυτό του διεθνούς Ισλανδού στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας ήδη χαιρετίσει με σχετική συνέντευξη και video τη ρωσική ομάδα.

Ο 29χρονος Μάγκνουσον, με 41 συμμετοχές στην Εθνική Ισλανδίας, πέρασε μία πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι, καθώς έμεινε εκτός δράσης για περίπου επτά μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Επανήλθε, εντούτοις, πλήρως τον Μάρτιο, έπαιξε στο φίνις της σεζόν με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και σ' όλα τα επόμενα παιχνίδια της Ισλανδίας.

Στην εθνική ομάδα της πατρίδας του αγωνίζεται κι ως αριστερός μπακ, όπως έγινε στο προ ημερών παιχνίδι με το Ισραήλ για την 1η αγωνιστική του Nations League (2-2), ενώ το βράδυ της Δευτέρας (6/6) χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός στόπερ στον αγώνα των Σκανδιναβών με την Αλβανία (1-1), φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η περίπτωσή του έπαιξε προ ημερών και στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, στην οποία προτάθηκε από άλλον ατζέντη κι όχι απ' αυτόν που τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό. Διαθέτει ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο και είναι στα ονόματα που παρακολουθούν με προσοχή στο "τριφύλλι" για τη θέση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ