ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστικό deal με Χουάνκαρ, μένει "πράσινος" έως το 2024

Ο Χουανκάρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Χουανκάρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Συνεχίζεται η κοινή πορεία Παναθηναϊκού και Χουάνκαρ για άλλα δύο χρόνια, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία. Μένει μόνο η ανακοίνωση για την επισημοποίηση του deal.

Πέρασε από πολλά... κύματα το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ Πέρεθ, ωστόσο, στο τέλος έγινε αυτό που ήθελαν απ’ την πρώτη στιγμή και οι δύο πλευρές: Να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για άλλα δύο χρόνια.

Μετά την αντιπρόταση που έγινε απ’ την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τον εκπρόσωπο του Ισπανού μπακ, αλλά και την ξεκάθαρη διάθεση του Χουάνκαρ να "πέσει" ως προς τις αξιώσεις που μπήκαν στο τραπέζι την περασμένη Τετάρτη (1/6), το βράδυ της Δευτέρας (6/6), οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία.

Ο Χουάνκαρ ενημέρωσε τους "πράσινους" πως αποδέχεται την τελική τους πρόταση η οποία έφτανε τις 440.000 ευρώ (από 280.000 ευρώ που λάμβανε στο προηγούμενο συμβόλαιο), μαζί με 3+1 μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί το deal με το νέο συμβόλαιο και τις υπογραφές (ενδεχομένως και μέσα στην Τρίτη), προκειμένου να επισφραγιστεί η παραμονή του 32χρονου μπακ και κορυφαίου αριστερού ακραίου αμυντικού της τελευταίας Super League Interwetten για άλλα δύο χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ