ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο ένα εκατομμύριο ευρώ το προαιρετικό buy out της Όσιγιεκ για Τσοκάι

Ο Ένις Τσοκάι
Ο Ένις Τσοκάι INTIME SPORTS

Ένα εκατομμύριο ευρώ είναι το ύψος της – μη υποχρεωτικής - option αγοράς του Ένις Τσοκάι από την Όσιγιεκ στη συμφωνία δανεισμού ως το τέλος της σεζόν του Αλβανού αμυντικού μέσου από τον Παναθηναϊκό.

Στο φινάλε της προπερασμένης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Ενις Τσοκάι, σε μια συμφωνία που στους "πράσινους", συνολικά, συμπεριλαμβανόμενων και των απολαβών του ποδοσφαιριστή, κόστισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη (θυγατρική της Ντίναμο) Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Στον ενάμιση χρόνο του στον Παναθηναϊκό ο διεθνής Αλβανός αμυντικός χαφ δεν κατάφερε να βρει θέση και συνεπή ρόλο στο rotation του "τριφυλλιού", με αποτέλεσμα εδώ και καιρό, να έχει τεθεί υπό παραχώρηση και να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας επαγγελματικής στέγης.

Αυτή βρέθηκε στην Κροατία, εκεί δηλαδή όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, με τον Παναθηναϊκό να συμφωνεί για την παραχώρησή του ως δανεικού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν στην Οσιγιεκ. Στη συμφωνία προβλέπεται option αγοράς, όχι υποχρεωτική, 1 εκατ. ευρώ, με την κροατική ομάδα να καλύπτει στο 100% τις απολαβές του 25χρονου μέσου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ