ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Παναθηναϊκός: Στην κοινοπραξία Τέρνα-Μυτιληναίο-Άκτωρ η κατασκευή του Βοτανικού

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό
Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό EUROKINISSI

Ο Δήμος Αθηναίων άνοιξε τις προσφορές για τον ανάδοχο του έργου στο Βοτανικό και τελικά η κοινοπραξία "ΤΕΡΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΚΤΩΡ" είναι αυτή που θα αναλάβει την κατάσκευή του γηπέδου.

Την Πέμπτη το πρωί η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις προσφορές για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Δύο ήταν τελικά οι προσφορές στο πλαίσιο του διαγωνισμού ύψους 123 εκατ. ευρω.

Στην αποσφράγιση των προσφορών το παρών έδωσαν σαν κοινοπραξία οι "ΤΕΡΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΚΤΩΡ" ενώ η δεύτερη προσφορά ήταν από φορέα "Cosmos".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δήμος Αθηναίων θα δώσει το έργο στην κοινοπραξία "ΤΕΡΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΚΤΩΡ" καθώς η δεύτερη προσφορά της "Cosmos" σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν προσκόμισε την προβλεπόμενη εγγυητική επιστολή οπότε δεν μπορεί να γίνει ανάδοχος του έργου.

Μάλιστα η σύμπραξη τριών μεγάλων εταιριών σαν "κοινοπραξία" ικανοποίησε τους ανθρώπους του Δήμου και πλέον το πρότζεκτ τα μπει στην τελική του ευθεία. Την επόμενη εβδομάδα θα επικυρωθεί η απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και θα ανακοινωθεί ως προσωρινός ανάδοχος του Έργου και τους επόμενους μήνες θα γίνει και οριστικός.

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ