ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Τζορτζ Μπάλντοκ
INTIME SPORTS

Ακόμη μία κίνηση με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού του κορμού έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή με την εθνική Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς είναι έτοιμος να κλείσει και τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ, που αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, μετράει στην καριέρα του 83 συμμετοχές σε επίπεδο Premier League και 137 σε επίπεδο Championship. Ειδικά με την ομάδα του Σέφιλντ έχει γράψει 219 συμμετοχές, 6 γκολ και 16 ασίστ.

Επίσης, έχει φορέσει το εθνόσημο 12 φορές και ήταν από τα βασικά μέλη του Γκουστάβο Πογέτ στην εθνική Ελλάδος την προηγούμενη διετία, όταν και πήρε το ελληνικό διαβατήριο (έχει ελληνικές "ρίζες").

Ο Παναθηναϊκός είχε στο μικροσκόπιό του τον Μπάλντοκ εδώ και καιρό και κινήθηκε πολύ "αθόρυβα" και μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας, γνωρίζοντας πως για την απόκτησή του είχε δείξει ενδιαφέρον κι άλλη ελληνική ομάδα. Οι "πράσινοι" γνωρίζοντας πως ο Μπάλντοκ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κλαμπ του Σέφιλντ, τον προσέγγισαν πριν από λίγο καιρό και πλέον υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα τις προσεχείς μέρες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπάλντοκ θα είναι η τρίτη προσθήκη Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή μετά από εκείνες του Τάσου Μπακασέτα και του Γιώργου Λημνιού, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ