ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Sold out το ματς με τον Αστέρα στη Λεωφόρο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας στο Conference League
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας στο Conference League INTIME

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στη Λεωφόρο την Κυριακή (9/10) για την 7η αγωνιστική της Super League, όπως γνωστοποίησε την Πέμπτη (6/10) η "πράσινη" ΠΑΕ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ενθουσιασμένος μετά το "6 στα 6" στη Super League και το διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην περασμένη αγωνιστική, γεγονός που αποδεικνύεται από την προσέλευση στο ματς με τον Αστέρα την προσεχής Κυριακή (9/10).

Όπως γνωστοποίησε η "πράσινη" ΠΑΕ την Πέμπτη (6/10) τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης εξαντλήθηκαν, με τη Λεωφόρο να είναι κατάμεστη.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν προς διάθεση.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη και το μεγάλο ενδιαφέρον του να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του γηπέδου την αναμέτρηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ