ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Sold out για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Το Απόστολος Νικολαΐδης
Το Απόστολος Νικολαΐδης EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν και τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση των πράσινων στην πρεμιέρα της Super League Interwetten κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Λίγες ώρες απομένουν για την πρεμιέρα της Super League Interwetten με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (11/9, 20:30, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE SPORT24).

Μάλιστα, οι πράσινοι μέσω ανακοίνωσής τους γνωστοποίησαν πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια που είχαν απομείνει. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι κλειστές θα παραμείνουν θύρες 13 και 14 για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια -με τους περιορισμούς που προκύπτουν λόγω της πανδημίας- του αποψινού αγώνα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχουν εξαντληθεί. Επομένως η διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου μέσω της Ticket master έχει κλείσει. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας που απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για το σύλλογο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ