ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σενάριο από Βραζιλία για επιστροφή του Μολέδο

Ο Μολέδο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μολέδο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Ζουλιάνο Μασάδο, ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό έπειτα από 4,5 χρόνια.

"Φωτιές" βάζει στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού ένα tweet που ανέβασε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Ζουλιάνο Μασάδο, ο οποίος ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό ως σενάριο μία επιστροφή του Ροντρίγο Μολέδο στους "πράσινους" έπειτα από 4,5 χρόνια.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Μασάδο "...ο Μολέδο έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό της Ελλάδας. Ο αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022 με την Ιντερνασιονάλ και μπορεί να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα θέλει".

Ο Μολέδο αποχώρησε από το "τριφύλλι" στα μέσα της ταραγμένης σεζόν 2017/18 επιστρέφοντας στην Ιντερνασιονάλ, με τον Παναθηναϊκό να καρπώνεται μόλις 250.000 ευρώ.

Πριν από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2020, έπαιξε πολύ δυνατά το σενάριο επιστροφής του στους "πράσινους", όμως η μεταγραφή του (την οποία επιθυμούσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, που μόλις είχε επαναφέρει στο "τριφύλλι" τον Βιγιαφάνιες) "κόπηκε" από τότε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα.

Ο θηριώδης Μολέδο είναι πλέον στο 35ο έτος της ηλικίας του (τα κλείνει τον Οκτώβριο) και το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε μόλις σε 7 ματς με την Ιντερνασιονάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ