ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Scouts της Λάτσιο βρέθηκαν στη Λεωφόρο για τον Ιωαννίδη, με το Sky Sports να τον χαρακτηρίζει ως πιθανό διάδοχο του Ιμόμπιλε

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sports, scouts της Λάτσιο βρέθηκαν την Τετάρτη (04/04) στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για λογαριασμό του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος διάδοχος του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να γράφουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στα ραντάρ της Λάτσιο, η οποία βλέπει σύμφωνα με το Sky Sports στο πρόσωπο του επιθετικού του Παναθηναϊκού τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα, ότι σκάουτς των λατσιάλι βρέθηκαν στη Λεωφόρο την Τετάρτη (04/04) για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 24χρονο φορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο οποίος ήταν καθοριστικός στη νίκη των πράσινων κάνοντας το 2-1.

Σημειώνεται επίσης, ότι ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή φορ έχουν εκφράσει οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Στουτγκάρδη.

Θυμίζουμε ωστόσο, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ιωαννίδη στη Λεωφόρο για χρόνια ακόμη και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Γουλής στην εκπομπή του SPORT24, Game Night, μέχρι τον Μάιο η διοίκηση θα του προσφέρει επέκταση μέχρι το 2028 με υπερδιπλάσιες απολαβές

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ SERIE A STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ