ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο, μπαίνει στο χειρουργείο την Παρασκευή

Ο Μαουρίσιο στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Ο Μαουρίσιο στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο Μαουρίσιο έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί την Παρασκευή (19/3) σε αρθροσκόπηση που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για τέσσερις εβδομάδες.

Εκτός των πρώτων αγώνων του Παναθηναϊκού στα playoffs, ίσως και σε όλο τον πρώτο γύρο, θα μείνει ο Μαουρίσιο καθώς η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο Βραζιλιάνος έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί την Παρασκευή (19/3) σε αρθροσκόπηση που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Αν και ο ακριβής χρόνος της επιστροφής του θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της επέμβασης και αφού διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Το μόνο καλό για τους πράσινους είναι πως μετά το ματς με τον Αστέρα ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων και έτσι ο Βραζιλιάνος δεν θα χάσει τόσα πολλά ματς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο παίκτης σκεπτόμενος τις πολλές απουσίες (σ.σ. Κουρμπέλη, Βέλεθ, Σανκαρέ) και επιδεικνύοντας ομαδικό πνεύμα πίεσε ώστε να τον αφήσουν να παίξει την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα, παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται και να μπει τη Δευτέρα στο χειρουργείο. Αυτό που αποφάσισε όμως το ιατρικό τιμ ήταν να γίνει άμεσα η επέμβαση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ