ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ραντεβού με Βαγιαννίδη ο Αλαφούζος μέσα στην εβδομάδα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που στην Τουρκία γράφουν και για ενδιαφέρον της Γαλατασαράϊ για τον Γιώργο Βαγιαννίδη η πλευρά του Παναθηναϊκού και δη ο Γιάννης Αλαφούζος έκλεισε ραντεβού με την πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή στην προσπάθειά του να τον κρατήσει στο τριφύλλι.

Σε νούμερο ένα θέμα συζήτησης στον Παναθηναϊκό έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Βαγιαννίδης με το ενδιαφέρον της Ίντερ, της Μονακό και εσχάτως της Γαλατασαράϊ καθώς τη Δευτέρα (18/5) οι Τούρκοι έβαλαν και την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα όμως στον Παναθηναϊκό και δη ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τον παίκτη έτσι απλά και θα επιχειρήσει τη ρελάνς. Μια κίνηση άλλωστε που μπορεί να βοηθήσει το τριφύλλι και οικονομικά καθώς άλλο να πάρεις τα τροφεία για τον 19χρονο φέτος και άλλο να τον πουλήσεις σε ένα-δυο χρόνια με ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο.

Για αυτό ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ο οποίος έχει κάνει και άλλα ραντεβού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τα λέει σε καλό κλίμα με τους γονείς του έκλεισε στη διάρκεια της Δευτέρας ένα ραντεβού με τον Βαγιαννίδη και τους γονείς του στην προσπάθεια του να τον κρατήσει στους πράσινους.

Ουσιαστικά ο Αλαφούζος θα ανοίξει τα χαρτιά του, ίσως κάνει και μια νέα πρόταση στο νεαρό παίκτη ο οποίος ως προτεραιότητα έχει βάλει να βρει χώρο να εξελιχθεί και όχι τα χρήματα, και από εκεί και πέρα θα περιμένει την τελική απάντηση του.

Αυτό το ραντεβού αναμένεται να γίνει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς δεν θα είναι σε αυτό και ο Ρόκα ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα από την Ισπανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ