ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ραντεβού με την πλευρά του Μπλάνκο για το μεγάλο deal

Brazil's Ceara Luiz Otavio (R) and Argentina's Independiente Domingo Blanco vie for the ball during their Copa Sudamericana group stage football match at the Libertadores de America stadium in Avellaneda, Buenos Aires Province, Argentina, on May 25, 2022. (Photo by ALEJANDRO PAGNI / AFP)
Brazil's Ceara Luiz Otavio (R) and Argentina's Independiente Domingo Blanco vie for the ball during their Copa Sudamericana group stage football match at the Libertadores de America stadium in Avellaneda, Buenos Aires Province, Argentina, on May 25, 2022. (Photo by ALEJANDRO PAGNI / AFP) PHOTO BY ALEJANDRO PAGNI / AFP

Η συνάντηση ανθρώπου του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Ντομίνγκο Μπλάνκο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους η μεταγραφή του Αργεντινού μέσου.

Η μεταγραφική ειδησεογραφία του Παναθηναϊκού περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω απ' την υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο. Και πέρα απ' τις αλλεπάλληλες πληροφορίες που έρχονται από τα Μέσα της Αργεντινής, περί "απόσυρσης" του ενδιαφέροντος της Μπόκα Τζούνιορς για τον 27χρονο δημιουργικό μέσο ή της σημερινής (11/6) αναφοράς της Ole ("...λέγεται μάλιστα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο θα υπογράψει ως ελεύθερος"), υπάρχει κι άλλη μία σημαντική εξέλιξη που θα καταδείξει αν θα μπορέσει να υπάρξει συμφωνία.

Άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί (για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες) εντός του Σαββατοκύριακου (11-12/6) με τους εκπροσώπους του Αργεντινού άσου της Ιντεπεντιέντε προκειμένου να διαπραγματευτεί εκ μέρους του "τριφυλλιού" και να προσπαθήσει να βρει τη "χρυσή τομή" για την απόκτησή του.

Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός (φαίνεται να) είναι σε θέση ισχύος εφόσον αποχώρησε απ' την όλη διαδικασία η Μπόκα (και δεν πρόκειται για κίνηση τακτικής), απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη "δυνατή" προσφορά στο τραπέζι για τον Μπλάνκο.

Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι να υπάρξει συμφωνία με τους ατζέντηδες του Αργεντινού, οι οποίοι έχουν ποσοστό επί των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή κι αξιώνουν ένα πολύ υψηλό "πριμ υπογραφής", το οποίο φτάνει σε πρώτη φάση το 1,5 εκατ. ευρώ.

Το καθοριστικό ραντεβού για Μπλάνκο

Πάνω σ' αυτό το κομμάτι θα γίνει μέσα σ' αυτό το 48ωρο η διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους του Μπλάνκο (ο οποίος έχει "ψηθεί" απ' τον Παλάσιος για να έρθει στην Ελλάδα) στο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί εκ του σύνεγγυς με στόχο να μειωθεί η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές και να κάνει ο Παναθηναϊκός δικό του τον παίκτη.

Δεν θα είναι εύκολη η υπόθεση και η όλη διαπραγμάτευση (υπάρχει μεταξύ άλλων και η διαφορά ώρας που δυσκολεύει την επικοινωνία με την Αθήνα), όπως ποτέ δεν είναι κάτι "εύκολο" σε ότι αφορά την απόκτηση ενός παίκτη απ’ την Αργεντινή. Σε μία αγορά όπου 99 φορές στις 100 είναι "μπλεγμένα" τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των ποδοσφαιριστών και χρειάζεται υπομονή κι έξυπνοι χειρισμοί κι ελιγμοί για να "τελειώσει" μία μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός προς το παρόν κρατάει "μικρό καλάθι" και χαμηλούς τόνους. Όπως επίσης την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να κάνει για πρώτη φορά το βήμα στην Ευρώπη, αλλά και το γεγονός ότι έχει φέρει την υπόθεση πιο κοντά στα δικά του μέτρα απ' τη στιγμή που έχει καταθέσει και την πιο ξεκάθαρη πρόταση από κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα γίνει, ωστόσο, θα δείξει σε μεγάλο βαθμό πλέον το που βαδίζει η υπόθεση του Μπλάνκο κι αν μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους η μεταγραφή ή θα αρχίσει να στρέφεται πλέον 100% ο Παναθηναϊκός σε άλλες περιπτώσεις δημιουργικών μέσων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ