ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η "Ole" βλέπει τον Μπλάνκο να καταλήγει στους πράσινους

Παναθηναϊκός: Η "Ole" βλέπει τον Μπλάνκο να καταλήγει στους πράσινους

Δημοσίευμα της "Ole" βλέπει ως πιθανότερο προορισμό του Ντομίνγκο Μπλάνκο τον Παναθηναϊκό αφού ο παίκτης έχει ξεκάθαρη προτίμηση να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Εκτενές ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά δεδομένα της Ιντεπεντιέντε παρουσίασε η "Ole", τα οποία αφορούν και τον Παναθηναϊκό.

Η ιστορική εφημερίδα αναφέρεται στην περίπτωση του Ιβάν Μαρκόνε ο οποίος θα αποκτηθεί ουσιαστικά για να αντικαταστήσει τον Ντομίνγκο Μπλάνκο, ο οποίος θα φύγει ως ελεύθερος.

Κάπου εδώ, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εμπλέκεται και το όνομα των πρασίνων. Ο 27χρονος μέσος μένει ελεύθερος και ουσιαστικά ο Μαρκόνε δεν θα πάρει απλά τη θέση του, αλλά και τα λεφτά που είχαν προταθεί στον "Μίνγκο" για να συνεχίσει.

Επιπρόσθετα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ακόμα μία φορά η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αναφέρεται το όνομα του Παναθηναϊκού ως πιθανού προορισμού του.

"Η Ιντεπεντιέντε θα δώσει στον Μαρκόνε τα χρήματα που θα έδινε στον Ντομίνγκο Μπλάνκο για να μείνει, αλλά εκείνη είπε στη διοίκηση της ομάδας ότι δεν θέλει να συνεχίσει και ότι προτιμά να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Λέγεται ότι θα μπορούσε να πάει στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα στον οποίο θα υπογράψει ως ελεύθερος" αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει την επίσημη προσφορά τους για τριετές συμβόλαιο, με ένα συνολικό "πακέτο" που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ τόσο για τις απολαβές του 27χρονου μέσου, όσο και για το "πριμ υπογραφής" που αξιώνουν οι ατζέντηδές του, οι οποίοι έχουν ποσοστό επί των δικαιωμάτων του Μπλάνκο. Μένει να δούμε εάν θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα στο θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ