ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ραντεβού Ιντεπεντιέντε-Πατσούκα για να προχωρήσει του Παλάσιος

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος σε αγώνα της Ταγιέρες στην Κόρδοβα
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος σε αγώνα της Ταγιέρες στην Κόρδοβα @ 2019 NICOLAS AGUILERA / ASSOCIATED PRESS

Οι άνθρωποι της Ιντεπεντιέντε θα έχουν επαφή με την Πατσούκα ώστε να πάρουν το ελεύθερο για να προχωρήσουν στην πώληση του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό.

Ο δημοσιογράφος από την Αργεντινή που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος της Ιντεπεντιέντε επανήλθε την Πέμπτη (26/8) με νέες πληροφορίες.

Ο Γκαστόν Εντούλ αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του και έχει συμφωνήσει με την Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του 50% του παίκτη και πως οι άνθρωποι του συλλόγου από την Αργεντινή θα έχουν ραντεβού με τους ιθύνοντες της Πατσούκα από το Μεξικό που κατέχει το άλλο 50% για να την πείσουν να δώσει τη συγκατάθεση τους.

Μόνο έτσι μπορεί να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Παλάσιος στον Παναθηναϊκός καθώς απαιτείται και η έγκριση της Πατσούκα για κάθε κίνηση της Ιντεπεντέντιε.

Στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως η υπόθεση θα ολοκληρωθεί θετικά για το τριφύλλι και πως ο 29χρονος εξτρέμ ο οποίος θα ανεβάσει σε ποιότητα τους πράσινους θα πάρει γρήγορα το "οκ" για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ